Donateurs opgelet!

18 Jan 2015
Donateurs van the Dutch Honda CX-V club ontvangen jaarlijks een presentje.
Om te voorkomen dat de club heel veel geld kwijt is aan portokosten (€6,95 per pakje) willen we de donateurs uitnodigen om bv de nieuwjaars-receptie op 1 februari te bezoeken om aldaar het presentje in ontvangst te nemen.

Nieuwjaars-receptie verplaatst.

04 Jan 2015
De oplettende bezoeker had het wellicht al opgemerkt. De nieuwjaars- receptie die oorspronkelijk op zondag 18 januari gepland stond, staat nu in de planning voor zondag 1 februari.

Een gezond en veilig 2015!

31 Dec 2014
Het bestuur van de stichting CX motorVrienden (a.k.a. de CX club) wenst alle CX/GL liefhebbers een gezond en veilig 2015. Laten we er weer een geweldig motorjaar van maken!

Nieuw forum!

30 Dec 2014
De vaste bezoekers hebben het al gezien: we hebben een geheel vernieuwd forum met een flink aantal vernieuwingen en verbeteringen. JiMi heeft heel veel werk verricht om het forum aan te passen aan de moderne eisen. Uitdaging daarbij was om geen bestaande informatie verloren te laten gaan. Het zal even wennen zijn, maar het is absoluut gelukt.

Stamtafel foto's

29 Dec 2014
Marko heeft de link naar de foto's van de stamtafels weer aan het werk gekregen.

Email perikelen

29 Dec 2014
De laatste tijd merken we dat e-mails niet op de juiste plek terecht komen. Vooral gebruikers van gmail of hotmail adressen hebben daar last van.

Onderhoud website

23 Aug 2014

In verband met noodzakelijk onderhoud aan de website, zal de site (of delen daarvan) de komende maanden soms onbereikbaar zijn. Dat kan enkele minuten duren, maar soms ook uren.

Vrijwilligers SJK

19 Jul 2014
De organisatie van SJK doen we altijd met zijn allen, onder het mom ‘vele handen maken licht werk’. Dus ook nu weer een oproepje: meld je aan als vrijwilliger en maak er met ons weer een feestje van! Aanmelden kan door je naam en 06 nummer te mailen aan bestuur@hondacx500.nl

JiMi nieuwe webmaster

30 May 2014
Vanaf vandaag heeft deze website een nieuwe webmaster: JiMi (Marko). Frans had al aangegeven steeds minder tijd te hebben voor de site. JiMi had aangegeven wel wat ideeën voor de site te hebben. En dat laatste hebben we ruim opgevat. JiMi is gelijk aan de slag gegaan. Alle mails naar webmaster@hondacx500.nl gaan vanaf nu naar hem. Succes JiMi!

500 Euro challenge

19 May 2014
Met een budget van 500 euro en een motor van minimaal 20 jaar oud in twee weken een flink aantal landen bezoeken. Dat is het doel van de 500 euro challenge. Wacht? 500 euro en minimaal 20 jaar oud? Dat is bij uitstek een uitdaging voor een CX. Van de 7 deelnemers rijden er dan ook 3 op een CX of Silverwing. Volg Borisz op zijn White Wonder, Mitkah op zijn CX500 en Jottum op zijn GL500 Swingape via Motor-Forum of via het draadje op onze site. Succes en veel plezier mannen!

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Powered by CuteNews
Print deze pagina