Website

08 Oct 2017
De Website is weer toe aan enkele updates. Onze webMaster is hier druk mee bezig

Agenda beheer

25 Aug 2017
Onze agenda beheerder Jan van de Goor, die de afgelopen jaren zeer trouw de agenda heeft bijgehouden, heeft aangeven dat hij daarmee wil stoppen. Binnen het bestuur gaan we zoeken naar een vervanger voor deze taak.

Nieuw bestuurslid

25 Aug 2017
Eigenlijk zijn het er twee! We hebben een oplossing gevonden voor de vacature die was ontstaan na het vertrek van Theo. Rembrandt gaat het financiële deel doen en we hebben in Chantal en Werner een duo bestuurslid gevonden. Zij gaan zich bezighouden met o.a de webshop en promotionele activiteiten. In het bestuur zullen ze 1 stem hebben. Welkom Chantal en Werner!

Vrijwilligers voor SJK

20 Jun 2017
De inschrijvingen voor SJK zijn weer geopend. Natuurlijk hebben we hulp nodig om er ook dit jaar weer een succes van te maken. Eenieder die ons dit jaar weer bij wil staan als vrijwilliger kan zich melden bij cosmargommers(@)Hotmail.com

Gezocht: Bestuurslid/shopbeheerder Honda CX motorVrienden

09 Jun 2017
Onze shopbeheerder Rembrandt gaat de taak van penningmeester op zich nemen. Dat betekent dat er nog steeds een vacature is in het bestuur. Deze man of vrouw neemt naast algemene bestuurszaken ook de verantwoordelijkheid voor de shop op zich. Een leuke en creatieve functie en een kans om mee te denken over het reilen en zeilen van de club.

Vechta 2017

02 Jun 2017
Het nadert met rasse schreden! Het internationale CX treffen in Vechta. Het weekend van 16 t/m 18 juni vindt alweer het 21e treffen van de Duitse Gullepumpen CX/GL Freundeskreis Weser/Ems/Elbe e.V. plaats. Meer info en aanmelden kan via de link: www.guellepumpentreffen-vechta Om af te spreken om samen te rijden of andere zaken te bespreken op ons forum: KLIK

Onderdelenbeurs op 30-4-17. NIEUWE LOCATIE!

30 Mar 2017
Met dank aan ErikCX die deze plek voor ons heeft geregeld. We realiseren ons dat dit niet voor iedereen dichterbij is, maar we vinden het leuk om het weer eens op een andere plek te proberen. Neem naast goed weer ook voldoende wisselgeld mee. Vanaf 10.00 uur - 11.00 uur, opbouw door de aanbieders. Vanaf 11.00 uur - 14.30 uur: CX/GL onderdelen beurs. Na 14.30 uur afbouwen en nazit. Graag tot 30 april!

Voorjaarsrit 2017

13 Mar 2017
Hallo, op zondag 26 maart organiseer ik een toertocht voor CX en GL rijders. Als het heel slecht weer is (storm, veel regen, sneeuw) gaat het niet door en schuift de rit naar een andere datum. Kijk bij het forum voor meer informatie. Laat het svp in het topic op het forum weten of je mee wil rijden?

Nieuwjaarsreceptie 2017

22 Jan 2017
Op zondag 29 januari a.s. vindt weer onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en het komende jaar voor te bespreken. Dit jaar krijgen we een gastoptreden van sjaak Martens. Sjaak is een meervoudig deelnemer van de bekende Dakar rally. We zijn ook dit jaar weer te gast in het clubgebouw van Motorvereniging Almere Locatie: Clubhuis Motorvereniging Almere Meerveldstraat 55 1359HZ Almere. Tijd: inloop tussen 13.30- 14.00 uur Einde +/- 17.00 uur.

Vacature penningmeester

20 Dec 2016
Na zich jarenlang met enthousiasme in te zetten voor onze club, heeft Theo besloten te stoppen als penningmeester. We zijn nu op zoek naar iemand deze verantwoordelijke functie in het bestuur van de CX motorVrienden.

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Powered by CuteNews
Print deze pagina