Onderdelenbeurs 2018.

01 Apr 2018
Dames, heren, de onderdelenbeurs van 2018 kunnen we door organisatorische omstandigheden niet in april door laten gaan. (geen 1 april grap) We gaan binnen het bestuur kijken of we een datum later in het jaar kunnen vinden. (najaar)
Binnenkort meer hierover in de nieuwsbrief.

De openings rit 2018 2e kans

05 Mar 2018
Komende zondag (25-3-2018) wil ik de "openingsrit" gaan rijden. Na de afgelasting van 18-3-2018 wordt dit de 2e kans. Hopelijk is het weer nu geen spelbreker! Houdt het topic op het forum in de gaten voor de laatste info. Kijk op het forum (KLIK)

Nieuwjaars receptie op een nieuwe locatie!

24 Dec 2017
Op zondag 21 januari vindt onze nieuwjaarsbijeenkomst weer plaats. Dit keer eens op een andere locatie. We waren de vorige locatie en de gastvrijheid van Idsart zeker nog niet beu, maar wilden eens wat anders. Bij toeval stui tten we op het prachtige clubhuis van MC Genemuiden. Zij bleken bereid om ons te ontvangen.

Nieuwe Showroom is open!

07 Nov 2017
Er is de laatste tijd achter de schermen hard gewerkt aan het omzetten van de oude showroom naar een nieuwe. Een van de voordelen van de nieuwe showroom en het daaraan gekoppelde forum is dat men nu ZELF foto's kan plaatsen. Let daarbij wel goed op de regels die gelden voor dat deel van het forum. ZIE: Showroom regels

Website

08 Oct 2017
De Website is weer toe aan enkele updates. Onze webMaster is hier druk mee bezig

Agenda beheer

25 Aug 2017
Onze agenda beheerder Jan van de Goor, die de afgelopen jaren zeer trouw de agenda heeft bijgehouden, heeft aangeven dat hij daarmee wil stoppen. Binnen het bestuur gaan we zoeken naar een vervanger voor deze taak.

Nieuw bestuurslid

25 Aug 2017
Eigenlijk zijn het er twee! We hebben een oplossing gevonden voor de vacature die was ontstaan na het vertrek van Theo. Rembrandt gaat het financiële deel doen en we hebben in Chantal en Werner een duo bestuurslid gevonden. Zij gaan zich bezighouden met o.a de webshop en promotionele activiteiten. In het bestuur zullen ze 1 stem hebben. Welkom Chantal en Werner!

Vrijwilligers voor SJK

20 Jun 2017
De inschrijvingen voor SJK zijn weer geopend. Natuurlijk hebben we hulp nodig om er ook dit jaar weer een succes van te maken. Eenieder die ons dit jaar weer bij wil staan als vrijwilliger kan zich melden bij cosmargommers(@)Hotmail.com

Gezocht: Bestuurslid/shopbeheerder Honda CX motorVrienden

09 Jun 2017
Onze shopbeheerder Rembrandt gaat de taak van penningmeester op zich nemen. Dat betekent dat er nog steeds een vacature is in het bestuur. Deze man of vrouw neemt naast algemene bestuurszaken ook de verantwoordelijkheid voor de shop op zich. Een leuke en creatieve functie en een kans om mee te denken over het reilen en zeilen van de club.

Vechta 2017

02 Jun 2017
Het nadert met rasse schreden! Het internationale CX treffen in Vechta. Het weekend van 16 t/m 18 juni vindt alweer het 21e treffen van de Duitse Gullepumpen CX/GL Freundeskreis Weser/Ems/Elbe e.V. plaats. Meer info en aanmelden kan via de link: www.guellepumpentreffen-vechta Om af te spreken om samen te rijden of andere zaken te bespreken op ons forum: KLIK

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Powered by CuteNews
Print deze pagina