Vechta 2015

08 May 2015
Het jaarlijks terugkerend internationale CX treffen in het Duitse Vechta komt eraan!
Het weekend� 5-6-7 juni vind dit alweer voor de 19e keer plaats.
Locatie: Jugendzeltlagerplatz des "Bund der Deutschen Katholischen Jugend", Moorkamp.
http://www.guellepumpe.de
Zie ook het Vechta topic op het forum.

Mobiel forum is een feit

20 Apr 2015
Het mobiele forum is gelanceerd!
Het mobiele forum is speciaal bedoeld voor gebruik op een smartphone of tablet, d.w.z. er wordt zo min mogelijk overbodige informatie getoond, waardoor de dataoverdracht wordt geminimaliseerd en de kosten van je mobiele dataverkeer zo laag mogelijk blijven.


Onderdelenbeurs 19-4-2015

18 Mar 2015
Op zondag 19 april vind weer onze jaarlijkse onderdelenbeurs plaats. Of je nog komt om te kopen, te verkopen of zo maar, gezellig is het er altijd. Dit jaar organiseren we wederom een verloting voor de club met leuke prijzen.

Seizoensopening toerrit 8 maart 2015

02 Feb 2015
Veel CX rijders konden de afgelopen maanden niet op hun motor rijden ivm de belastingmaatregelen.
Vanaf 1 maart mogen die motoren de weg weer op. Je hebt dan een week de tijd om je motor weer rijklaar te krijgen voor deze seizoensopening toertocht.
Startpunt is bij Theo van Uden in Boekel.

Donateurs opgelet!

18 Jan 2015
Donateurs van the Dutch Honda CX-V club ontvangen jaarlijks een presentje.
Om te voorkomen dat de club heel veel geld kwijt is aan portokosten (€6,95 per pakje) willen we de donateurs uitnodigen om bv de nieuwjaars-receptie op 1 februari te bezoeken om aldaar het presentje in ontvangst te nemen.

Nieuwjaars-receptie verplaatst.

04 Jan 2015
De oplettende bezoeker had het wellicht al opgemerkt. De nieuwjaars- receptie die oorspronkelijk op zondag 18 januari gepland stond, staat nu in de planning voor zondag 1 februari.

Een gezond en veilig 2015!

31 Dec 2014
Het bestuur van de stichting CX motorVrienden (a.k.a. de CX club) wenst alle CX/GL liefhebbers een gezond en veilig 2015. Laten we er weer een geweldig motorjaar van maken!

Nieuw forum!

30 Dec 2014
De vaste bezoekers hebben het al gezien: we hebben een geheel vernieuwd forum met een flink aantal vernieuwingen en verbeteringen. JiMi heeft heel veel werk verricht om het forum aan te passen aan de moderne eisen. Uitdaging daarbij was om geen bestaande informatie verloren te laten gaan. Het zal even wennen zijn, maar het is absoluut gelukt.

Stamtafel foto's

29 Dec 2014
Marko heeft de link naar de foto's van de stamtafels weer aan het werk gekregen.

Email perikelen

29 Dec 2014
De laatste tijd merken we dat e-mails niet op de juiste plek terecht komen. Vooral gebruikers van gmail of hotmail adressen hebben daar last van.

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Powered by CuteNews
Print deze pagina