Nieuwjaars receptie 2019

13 Jan 2019
Dames, heren, Op 3 februari ben je weer van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Vorig jaar waren voor de verandering in Genemuiden. Dat was erg leuk en misschien doen we dat nog eens. Dit jaar zijn we te gast in het bedrijfspand van Rembrandt. Je bent van harte welkom vanaf 13:30 uur. Rond 14:00 uur starten we met het programma. Uiterlijk 17.00 uur is het afgelopen.
Adres: Maroastraat 33 1060 LG te Amsterdam.

Verjaardagen en privacywetten.

10 Jul 2018
Dames, heren. Helaas zijn we genoodzaakt om de verjaardagen die zichtbaar zijn op de home pagina, niet langer zichtbaar te laten zijn, dit i.v.m. de gewijzigde privacy wetgeving. Als we dit wel zichtbaar houden, zijn we verplicht om iedereen elk jaar aan te schrijven en om toestemming te vragen. De hoeveelheid werk die dat oplevert, is niet te doen voor ons clubje.
We zijn aan het uitzoeken of het op een makkelijke manier kan en die voldoet aan de privacy wetgeving.

Inschijving SJK geopend en vrijwilligers gezocht

04 Jul 2018
De inschrijving voor SJK 2018 is weer geopend! Klik op de banner op de home pagina om je in te schrijven. Wil je niet overnachten in een tentje kan je dit jaar gebruik maken van de slaapzaal van de camping. (Svp aangeven op het inschrijf formulier als je hier gebruik van wil maken.) En natuurlijk hebben we hulp nodig om er ook dit jaar weer een succes van te maken. Eenieder die ons dit jaar weer bij wil staan als vrijwilliger kan zich melden bij cosmargommers(@)hotmail.com.

Onderdelenbeurs 2018.

01 Apr 2018
Dames, heren, de onderdelenbeurs van 2018 kunnen we door organisatorische omstandigheden niet in april door laten gaan. (geen 1 april grap) We gaan binnen het bestuur kijken of we een datum later in het jaar kunnen vinden. (najaar)
Binnenkort meer hierover in de nieuwsbrief.

De openings rit 2018 2e kans

05 Mar 2018
Komende zondag (25-3-2018) wil ik de "openingsrit" gaan rijden. Na de afgelasting van 18-3-2018 wordt dit de 2e kans. Hopelijk is het weer nu geen spelbreker! Houdt het topic op het forum in de gaten voor de laatste info. Kijk op het forum (KLIK)

Nieuwjaars receptie op een nieuwe locatie!

24 Dec 2017
Op zondag 21 januari vindt onze nieuwjaarsbijeenkomst weer plaats. Dit keer eens op een andere locatie. We waren de vorige locatie en de gastvrijheid van Idsart zeker nog niet beu, maar wilden eens wat anders. Bij toeval stui tten we op het prachtige clubhuis van MC Genemuiden. Zij bleken bereid om ons te ontvangen.

Nieuwe Showroom is open!

07 Nov 2017
Er is de laatste tijd achter de schermen hard gewerkt aan het omzetten van de oude showroom naar een nieuwe. Een van de voordelen van de nieuwe showroom en het daaraan gekoppelde forum is dat men nu ZELF foto's kan plaatsen. Let daarbij wel goed op de regels die gelden voor dat deel van het forum. ZIE: Showroom regels

Website

08 Oct 2017
De Website is weer toe aan enkele updates. Onze webMaster is hier druk mee bezig

Agenda beheer

25 Aug 2017
Onze agenda beheerder Jan van de Goor, die de afgelopen jaren zeer trouw de agenda heeft bijgehouden, heeft aangeven dat hij daarmee wil stoppen. Binnen het bestuur gaan we zoeken naar een vervanger voor deze taak.

Nieuw bestuurslid

25 Aug 2017
Eigenlijk zijn het er twee! We hebben een oplossing gevonden voor de vacature die was ontstaan na het vertrek van Theo. Rembrandt gaat het financiële deel doen en we hebben in Chantal en Werner een duo bestuurslid gevonden. Zij gaan zich bezighouden met o.a de webshop en promotionele activiteiten. In het bestuur zullen ze 1 stem hebben. Welkom Chantal en Werner!

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Powered by CuteNews
Print deze pagina