Nieuw forum!

30 Dec 2014
De vaste bezoekers hebben het al gezien: we hebben een geheel vernieuwd forum met een flink aantal vernieuwingen en verbeteringen. JiMi heeft heel veel werk verricht om het forum aan te passen aan de moderne eisen. Uitdaging daarbij was om geen bestaande informatie verloren te laten gaan. Het zal even wennen zijn, maar het is absoluut gelukt.

Stamtafel foto's

29 Dec 2014
Marko heeft de link naar de foto's van de stamtafels weer aan het werk gekregen.

Email perikelen

29 Dec 2014
De laatste tijd merken we dat e-mails niet op de juiste plek terecht komen. Vooral gebruikers van gmail of hotmail adressen hebben daar last van.

Onderhoud website

23 Aug 2014

In verband met noodzakelijk onderhoud aan de website, zal de site (of delen daarvan) de komende maanden soms onbereikbaar zijn. Dat kan enkele minuten duren, maar soms ook uren.

Vrijwilligers SJK

19 Jul 2014
De organisatie van SJK doen we altijd met zijn allen, onder het mom ‘vele handen maken licht werk’. Dus ook nu weer een oproepje: meld je aan als vrijwilliger en maak er met ons weer een feestje van! Aanmelden kan door je naam en 06 nummer te mailen aan bestuur@hondacx500.nl

JiMi nieuwe webmaster

30 May 2014
Vanaf vandaag heeft deze website een nieuwe webmaster: JiMi (Marko). Frans had al aangegeven steeds minder tijd te hebben voor de site. JiMi had aangegeven wel wat ideeën voor de site te hebben. En dat laatste hebben we ruim opgevat. JiMi is gelijk aan de slag gegaan. Alle mails naar webmaster@hondacx500.nl gaan vanaf nu naar hem. Succes JiMi!

500 Euro challenge

19 May 2014
Met een budget van 500 euro en een motor van minimaal 20 jaar oud in twee weken een flink aantal landen bezoeken. Dat is het doel van de 500 euro challenge. Wacht? 500 euro en minimaal 20 jaar oud? Dat is bij uitstek een uitdaging voor een CX. Van de 7 deelnemers rijden er dan ook 3 op een CX of Silverwing. Volg Borisz op zijn White Wonder, Mitkah op zijn CX500 en Jottum op zijn GL500 Swingape via Motor-Forum of via het draadje op onze site. Succes en veel plezier mannen!

Marcel van der Stap nieuw bestuurslid

15 May 2014

Marcel van der Stap zal vanaf heden het bestuur van de Stichting CX motorVrienden gaan aanvullen. Hij vervangt Wouter Barten. Alle vaste bezoekers van deze site zullen Marcel al goed kennen. Marcel is al lang actief binnen de club en vaak aanwezig bij clubevenementen en toerritten. Bovendien vormt hij samen met Lieke het moderatorenteam van het prikbord. We wensen Marcel heel veel succes!

Theo Jansen overleden

01 May 2014
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Op 29 april jl. is Theo Jansen overleden. Theo was clublid van het eerste uur. Hij was alom gewaardeerd, altijd vriendelijk en behulpzaam en tegelijkertijd zeer bescheiden. Niets voor niets heeft hij in 2010 tijdens SJK de trofee voor ‘Beste CX-er’ ontvangen. Het verlies van Theo slaat een gat in de kern van onze club. We gaan hem enorm missen. Theo is 65 jaar geworden. De uitvaart zal in besloten kring plaats vinden. Jimi, Sieds, Joost, Hans, Erik en Henk zullen daar de club vertegenwoordigen. Het is expliciet niet de bedoeling dat er meer mensen van ons naar toe gaan. Zie voor meer informatie het prikbord.

Onderdelenbeurs zondag 13 april

09 Apr 2014

Op 13 april organiseert de club weer de jaarlijkse onderdelenbeurs, ook dit jaar weer in Veghel bij Abemec. Dit jaar is er een echte cartoonist aanwezig om leuke tekeningen te maken!


Net als voorgaande jaren organiseren we weer een loterij met leuke prijzen. Het is echt de moeite waard wat loten te kopen. Opbrengst gaat naar de club. Kijk in de agenda voor details over de locatie. Kom wel op tijd. De ervaring leert dat aanbieders vroeg komen en vroeg weer vertrekken. Na 14.30 uur is het echt wel een beetje gebeurd.


vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Powered by CuteNews
Print deze pagina