Verslag Veluwerit 2.0

08 Oct 2013
Op 28 september werd er weer een hele mooie Veluwerit verreden. Op touw gezet door Hans V, met verzorging door Hans V en ook het verslag van Hans V. Maar niemand doet alles alleen. Door de grote belangstelling werd er in 2 groepen gereden en de tweede groep werd geleid door Erik1. En Hans had hulp van Roelof V (zijn zoon) voor het maken van foto's. Mede door het mooie weer was het een zeer geslaagde rit. Wie wil nagenieten of wil kijken wat hij/zij gemist heeft kan het uitgebreide verslag lezen.

Foto's en verslag SJK 2013

19 Aug 2013

We kijken terug op een geslaagd en erg gezellig clubweekend in Sint Jans Klooster. Inmiddels verschijnen er veel linkjes met foto's op het forum. Het leek ons handig om die op één plek te verzamelen. Tevens een link naar het uitgebreide verslag dat onze 'huisjournalist' Hans V(ersteegt) heeft gemaakt.

Verslag Hans V

Foto's Arnold

Foto's JiMi

Foto's Werner

Foto's Jottum

Foto's Cynthia

Foto's Sieds

Foto's Jakob & Jurgen

Trike verhaal Eric, inclusief SJK

Ontbreekt er een link? Stuur even een mail naar coen@hondacx500.com.

Vrijwilligers SJK

05 Jul 2013

Nog even en dan hebben we ons clubweekend weer.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers binnen de club.

Wil jij als vrijwilliger ons uit helpen dit weekend?

 

Nieuwe regeling wegenbelasting oldtimers

25 Apr 2013

De leeftijdsgrens voor belastingvrije benzineauto’s gaat van 25 naar 40 jaar. Dat is het resultaat van een akkoord dat  staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) heeft gesloten met een aantal brancheverenigingen die de belangen van eigenaren van oldtimers vertegenwoordigen.  Ook voor onze motoren heeft dit waarschijnlijk gevolgen.

 

As. zondag 21 april onderdelenbeurs

16 Apr 2013
Komende zondag 21 april houden wij weer de jaarlijkse onderdelenbeurs, ook dit jaar weer Veghel bij Abemec. We willen vooral mensen die nog spullen over hebben aanmoedigen om te komen. maak je schuur leeg en iemand anders blij. Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom al is het maar voor de gezelligheid.

Ook dit jaar hebben wij weer een loterij met leuke prijzen. Kijk in de agenda voor details over de locatie. Kom wel op tijd. De ervaring leert dat aanbieders vroeg komen en vroeg weer vertrekken. na 14.30 uur is het echt wel een beetje gebeurd.

Bestuursverslag 15 maart 2013

16 Apr 2013
Op 15 maart heeft het bestuur weer een aantal zaken besproken. Een korte weergave van deze vergadering kunnen jullie vinden bij de verslagen.

Korting voor donateurspashouders

27 Feb 2013
Goed nieuws! Naast voordeel in onze eigen webshop hebben de donateurspashouders vanaf heden ook korting bij motorzaken in het land. De lijst is nog bescheiden, maar we doen er alles aan om de lijst de komende tijd uit te breiden. Kijk hier voor meer informatie.

Een heel mooi en veilig 2013!

01 Jan 2013
Het bestuur van de Stichting Honda CX motorVrienden wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2013 met veel sleutelplezier en veel veilige kilometers! Coen, Cosmar, Theo, Rembrandt en Wouter

Niewjaarsbijeenkomst op zondag 20 januari

01 Jan 2013
Op zondag 20 januari vindt weer onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en het komende jaar voor te bespreken. Dit jaar krijgen we bovendien een uitgebreide presentatie over navigatie op de motor. We zijn ook dit jaar weer te gast in het clubgebouw van Motorvereniging Almere. Meer info volgt in de agenda. We starten rond 13.30 uur.

Evenementen in september

18 Jul 2012

Het wordt een mooie nazomer. Ook na SJK is er nog wat te doen.

 

Op 1 september is er weer een Belgisch weekend op de tijdelijke camping "Les Deux Pneux" bij Jan en Wilma in Balen, Belgie. Op 2 september is de toerrit door de Vlaamse Kempen.

Op 22-23 september organiseert de CX V club een Eiffel toertocht. CX V club Eifeltoertocht op 22 en 23 september. Start vanaf 9.00 uur koffie in Boekel, de Bosberg 68, 5427 TB. Vertrek om 10.00 uur. Overnachting in Hotel zur Krone. Kijk in de agenda voor meer informatie.

vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende

Print deze pagina