SJK 2021 gaat door!

25 Jun 2021
De kogel is door de kerk, we gaan dit jaar weer ons treffen in SJK organiseren! De vooruitzichten rondom Corona gaan de goede kant op, we gaan er vanuit dat het mogelijk is om het treffen te organiseren. We zijn achter de schermen al druk met het regelen van van alles. We moeten helaas wel gaan werken met verplichte inschrijvingen en een maximum aantal bezoekers. Binnenkort wordt de inschrijving open gezet. Schrijf je alleen in als je zeker weet dat je komt, anders houdt je een plekje bezet voor iemand anders. Meer info volgt in de nieuwsbrief die binnenkort in je mailbox zit. Mocht de situatie richting half augustus veranderen, dan bestaat er altijd een mogelijkheid dat we het treffen toch moeten annuleren. Op dit moment weten we ook niet welke extra maatregelen we in augustus moeten nemen. Hou daarom ook de website goed in de gaten.

SJK 2021?

11 Jun 2021
De ontwikkelingen rondom Corona lijken de goede kant op te gaan. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd of worden zeer binnenkort "geprikt". Het aantal besmettingen neemt af en de bezetting in de ziekenhuizen daalt flink. We hebben goede hoop dat we dit jaar weer een treffen in SJK kunnen gaan organiseren. Het hangt nog wel van af wat er wordt geadviseerd door de overheid. Binnenkort volgt meer informatie hierover. Houdt deze site en eventuele nieuwsbrieven in de gaten!

de landelijke Online stamtafel binnenkort actief!

10 Feb 2021
Op de 2e donderdag van de maand (zolang de corona nog heerst en de kroegen dicht zijn) is er een mogelijkheid om elkaar te "ontmoeten" via de virtuele weg. Log in via Jitsi-meet vanaf een uur of 20.00. De eerste keer is al morgen, 11-2-2021! Meer info? Zie het forum. (klik)

Zondag 17-1-21 Online Nieuwjaarsreceptie!

10 Jan 2021
Een nieuwjaarsborrel "live" zoals vorig jaar zit er helaas niet in. Vandaar dat we van harte uitnodigen voor onze online versie! Zondag 17 januari van 14.00 tot 15.00 uur kunnen we elkaar online treffen vanaf je laptop, pc, tablet of smartphone. (inloggen kan vanaf 13.45 uur) We hebben een leuke presentatie geregeld en een foto quiz bedacht, dus zorg dat je op tijd bent! Meedoen kan door de volgende URL te kopiëren en in je browser te plakken: meet.jit.si/HondaCX-Vclubnieuwjaarreceptie

SJK 2020 gaat NIET door helaas.

13 Jun 2020
Dit jaar geen Nederlands treffen

We hebben gewikt en gewogen. Als bestuur hebben we zo'n beetje de moeilijkste beslissing moeten nemen uit het bestaan van de club. Er komt dit jaar geen clubtreffen in augustus. Ik wil dit graag toelichten.

SJK 2020?

24 May 2020
We - het bestuur- heeft het besproken. En we zijn er nog niet uit. Op zich kunnen we - ondanks de Corona maatregelen - het jaarlijkse treffen in Sint Jansklooster organiseren. We zijn geen vergunningsplichtig evenement, de camping is waarschijnlijk open en we kunnen onder de 100 bezoekers blijven. Hoera! Maar we twijfelen: kunnen we voldoende afstand van elkaar houden aan de biertafels? Ook als er een paar biertjes gedronken zijn? Willen we het risico nemen dat iemand tijdens ons treffen besmet raakt? Of is een light versie een optie: we komen wel bij elkaar, maar iedereen zorgt voor zijn eigen ontbijt en avondeten. Geen tenten, bij regen wordt je dus nat. Een ouderwets simpel treffen. We willen graag jullie mening weten.
Op het forum is daarom een "poll" gestart. Klik hier om naar die "poll"te gaan.

Open dag bij Jaap en Kuipwillem en de onderdelen dag uitgesteld vanwege het Corona virus

19 Mar 2020
De open dag die Jaap en KuipWillem wilden houden op 5 april en de onderdelen dag van de CX club die gepland staat op 26 april zullen uitgesteld gaan worden. Vanwege het corona virus lijkt het ons op dit moment niet verstandig om beide dagen door te laten gaan.
We hopen dat we later in het jaar nog een moment kunnen vinden om die dagen alsnog te houden.

Openingsrit 2020 op zondag 15-3

19 Feb 2020
Ik heb besloten de rit op zondag 15-3 te gaan rijden.
(IJs en weder en Corona dienende!)
Meer info over vertrek-punt en -tijdstip en laten weten of je mee rijdt kan op het forum.
KLIK

Tot de 15e!

De beste wensen voor 2020/ nieuwjaar receptie.

02 Jan 2020
Dames, heren, het bestuur van de Dutch Honda CX-V club wenst iedereen een heel goed 2020 en we hopen dat we vele veilige km's kunnen rijden.
Op 19 januari ben je weer van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Dit jaar zijn we weer te gast in het bedrijfspand van Rembrandt. Je bent van harte welkom vanaf 13:30 uur. Rond 14:00 uur starten we met het programma. Uiterlijk 17.00 uur is het afgelopen.
Adres: Maroastraat 33 1060 LG te Amsterdam.

Inschrijving foto's voor donateurs presentje gesloten

23 Nov 2019
De mogelijkheid om een foto van jouw CX voor het donateurs presentje in te sturen is gesloten.
De inzendingen worden naar de jury verzonden en zij zullen een keuze gaan maken.

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Powered by CuteNews
Print deze pagina