Naar de website Forum
 | Forums | Registreren | Reactie | Zoeken | Statistieken |
Algemeen www.hondacx500.nl Forum / Algemeen /   
 

CENSUUR ??????????

 
 
Pagina  Pagina 1 van 2:  1  2  Volgende »

Schrijver Anoniem
Gast 
#1 | Geplaatst: 5 okt. 2005 08:52 
Stond er gisteren nog een leuk filmpje op het forum, wil ik het nu aan een collega laten zien is het nergens meer te vinden.
HOE KAN DAT ????

Theo (die het niet snapt).

Schrijver Jan
Forum Lid 
#2 | Geplaatst: 5 okt. 2005 09:10 | Aangepast door: Jan 
Ik heb gisteren twee filmpjes verwijderd. Ze riepen verdeelde reacties op, en waren bovendien anoniem geplaatst.
S.v.p. niet de hele discussie opnieuw gaan voeren. Met anonieme bijdragen is het risico altijd aanwezig dat ze verwijderd worden. Dat gebeurt gelukkig zelden.

Wat mij betreft plaatst degene die de filmjes anoniem geplaatst heeft ze opnieuw maar dan met zijn of haar naam eronder, dan blijven ze op het prikbord staan.

Jan

Schrijver joker@hondacx50 0
Gast 
#3 | Geplaatst: 5 okt. 2005 09:24 
Een laatste woord dan. Laat ik voorop stellen dat ik ook niet hou van anonieme bijdragen, wat mij betreft mag er iets verzonnen worden waardoor niet ondertekende items helemaal niet geplaatst kunnen worden.
Daarnaast vindt ik het niet kunnen dat er door iemand anders wordt bepaald wat er nou flauwekul is en wat niet. En dat is reeds herhaalde malen gebeurd, terwijl de site vol staat met persoonlijke grapjes en andere ongein.
Vaste bezoekers is het misschien al opgevallen dat ik de laatste tijd veel minder op de site te vinden ben. Dat heeft hier alles mee te maken.
Ron.

Schrijver old_harry
Gast 
#4 | Geplaatst: 5 okt. 2005 11:10 
het is inderdaat zo dat een man beslist wat wel en niet kan maar bij alge meen moet het wel kunnen je kan er ook een er een stemming over kunnen uit voeren dan kan de meerder hijd daar over be slissen wat voor de een ge woon is is voor de ander sjit maar moter rijders kennende zijn ze over het al ge meen niet zo fluaw dat ze niet tegen een geintje kunnen zolang het geen porno of be ledigingen zijn met vr gr old harry niet anoniem dus

Schrijver startweer
Gast 
#5 | Geplaatst: 5 okt. 2005 14:47 
En het is zó simpel! Wil je iets posten? Ff inloggen, klaar! Daar is nog nooit gezeur over geweest.
Vriendelijke groetjes,
Gea

Schrijver cosmar

Forum Lid 
#6 | Geplaatst: 5 okt. 2005 17:19 
We heben een moderator die alles wat er gepost wordt bijhoudt en die dus ook het recht heeft om posting te verwijderen.
En er zijn enkele onder ons die weleens vanaf het werk of een andere comnputer de site bezoeken en dan wel netjes hun naam onder een posting zetten terwijl ze op dat moment de log in gegevens niet weten.
Dat is wel zo beleeft.
Cosmar (die nu zijn zegje gedaan heeft met dank aan het bestuur)
een mooie blauwe uit 79, en een vreemde groene uit 97 nu zelfs een gele 650E. Alle stamtafels zijn mij bekend.

Schrijver coenox

Voorzitter 
#7 | Geplaatst: 5 okt. 2005 17:29 
We zijn erg trots op ons prikbord. Het loopt al heel lang heel goed met weinig zaken die uit de hand lopen. Dit is tegenstelling tot veel andere prikborden. Dat willen we ook zo houden en we doen niet aan censuur, behoudens zaken die echt niet kunnen (zie disclaimer). Flauwe grappen moeten kunnen, en wat mij betreft, graag zelfs.

Als er echter een probleem ontstaat - en nogmaals - dat is niet vaak, dan is dat meestal naar aanleiding van een anonieme posting. Als iemand er op zijn minst zijn naam onder zet is er geen enkel probleem. Ik kan me een voorval herinneren waarbij grappen maakte over iemand anders' naam. Na een klacht hierover konden we toen contact opnemen met de 'dader' die zelf de nodige herstelwerkzaamheden heeft gedaan. Prima opgelost. Bij anonieme postings kan dit domweg niet.

Vooralsnog is dit de regel die juist bedoeld is om het prikbord leuk te houden. Ik zou het jammer vinden als dit voor Ron of anderen een reden is de site niet meer te bezoeken. Maar ik heb niet het idee dat er stelselmatig censuur wordt toegepast. Binnenkort hebben we een bestuursvergadering en zullen we dit bespreken.

Als iemand mij de links kan mailen, en ik heb geen idee waar deze over gaan, ben ik bereid om ze er onder mijn naam weer onder te zetten.

Coen
voorzitter
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work - Thomas Edison

Schrijver puk
Forum Lid 
#8 | Geplaatst: 5 okt. 2005 18:38 
old harry , en joker , het is niet de bedoeling dat er gezegd wordt of het kan of niet , maar ik vind enkel dat iedereen het recht heeft op een eigen mening , en kan soms zeer interesante diskuties uitlokken waarbij er zeker van geleerd kan worden , of juist fun is , dat maakt ieder voor zich uit, het is ook geen persoonlijke aanvalop diegene die het plaatst , maar wil effe één accentje toevoegen , het is namelijk lovenswaardig , om in een club mee te draaien waarbij er zowel tieners als ouderen als midenleeftijden elkaar vinden en er een zeldzaam geheel van maken , ik bewonder dat zeer , dat er dan fun filmpjes getoond worden ok , heeft iedereen wel plezier in , maar als er op de openbare weg dingen gebeuren die echt niet kunnen zoals bvb burnout tussen auto's die aan een rood licht staan , mens lief , welke boodschap geef je dan mee aan de jongeren die net komen kijken in het verkeer , of dat ze dan hun filmpjes ook een einde geven en de heren in tshirt met korte broek die tegen 140km/h een wheely maken ook tonen aan het einde van hun rit , nl, met serieuze verwondingen en alle gevolgen vandien , maar dan stopt elk fragmentje, dat er gestunt wordt , is ok , maar dan op voorziene plaatsen en is knap om te zien , gaat het mis , dan zijn alle hulpdiensten daar en dragen de piloten de nodige beschermkledij, dus niets tegen die filmpjes enkel , laat toch ieder zijn mening greets
puk ( die toch probeert het imago een beetje gezond te houden va nde motorrijder)
alles wat je zelf doet doe je meestal beter

Schrijver dikkezeug
Forum Lid 
#9 | Geplaatst: 5 okt. 2005 18:50 
De moderator heeft wat mij betreft het recht om postings te verwijderen.

Een goeie grap kan ik altijd wel waarderen maar anoniemen die het prikbord vervuilen met dingen waarvan ik persoonlijk vindt dat niemand er wat aan heeft mogen van mij onmiddelijk er weer af. Als er geen naam onder staat weet je niet wie de link geplaatst heeft en kan je dus ook niet weten of de link wel veilig is. Het kan best zijn dat het een lading rotzooi is waarmee je problemen met je pc kan krijgen. Dit is mij al eens overkomen in het verleden op andere plaatsen.

Wouter
Als het niet gerepareerd is kan je het niet stuk maken.

Schrijver Engeltje

Moderator 
#10 | Geplaatst: 5 okt. 2005 18:56 
Hai,

Ik heb gisteren de filmpjes ook bekeken, en ik vond er eigenlijk niet iets schokkends aan dat ze gelijk verwijderd moesten worden. Het ging gewoon over die domme, stoere rijders, die aan wilden tonen dat ze nog meer konden met hun motor dan normaal rijden. Ik vind het wel leuk dat er ook dan gelachen kan worden om andermans fouten.... ;-) (Doen ze bij mij ook (als ik ze maak))

Grtjes Lieke
Het "(getrouwde) liefje van de Voorzitter" en in bezit van mijn rijdende steun en toeverlaat Merlijn, een grijze Silverwing, een CX500C (Groene Draeck II), en een stoere witte Deauville ( De Witte (Engel), oftewel Angel).

Schrijver veenings
Gast 
#11 | Geplaatst: 5 okt. 2005 19:26 
Als je gave stunts wil zien, doe dan eens een dvd tje van de ghostrider.
waaaanziinnig.

ps ik heb de links niet gezien dus weet ik ook niet exact waar het om ging

Schrijver Engeltje

Moderator 
#12 | Geplaatst: 5 okt. 2005 19:32 
Ik heb ook niet alles gezien hoor, ik zat op mijn werk, en toen ik thuis kwam om het nog eens te bekijken, waren de links weg

(heb ik weer, de leuke dingen zijn altijd net voor je neus weg...)
Het "(getrouwde) liefje van de Voorzitter" en in bezit van mijn rijdende steun en toeverlaat Merlijn, een grijze Silverwing, een CX500C (Groene Draeck II), en een stoere witte Deauville ( De Witte (Engel), oftewel Angel).

Schrijver startweer
Gast 
#13 | Geplaatst: 5 okt. 2005 20:31 | Aangepast door: startweer 
Je hebt er weinig aan gemist, gewoon een ..... die veel te hard door een bocht gaat op de openbare weg en een wheelie maakt. Nee, dan is deze topic van een tijdje geleden pas leuk!

Gea

Schrijver startweer
Gast 
#14 | Geplaatst: 5 okt. 2005 20:36 
Yes!! Alweer gelukt!!

Gea (geheel off-topic, maar ik moet toch ff mijn enthousiasme kwijt dat ik kan linken en bewerken)

Schrijver Jan
Forum Lid 
#15 | Geplaatst: 5 okt. 2005 21:01 | Aangepast door: Jan 
Mensen, een goedmakertje, even googelen, en ik werd doodgegooid met dit soort filmpjes. Hierbij een voorbeeld, een site met drie bladzijdes vol. Pas op voor een overdosis. Ik sta niet in voor de inhoud, want ik heb er maar een paar bekeken.
Speciale aandacht voor het filmpje Goede Motor Controle, kunstje moet je tegenwoordig laten zien bij het motorexamen.

http://members.home.nl/hilbert.z/Untitled-22.htm

Jan

Pagina  Pagina 1 van 2:  1  2  Volgende » 
Algemeen www.hondacx500.nl Forum / Algemeen /
 CENSUUR ??????????

Reactie Klik hier om naar het gequote bericht te gaan

 

 ?
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen hier een bericht plaatsen. Je kunt inloggen of je hier registreren.

 

 
Nu online: Gasten - 2
Members - 0
Meeste gebruikers ooit online: 374 [7 mei 2020 19:37]
Gasten - 374 / Members - 0
 
www.hondacx500.nl Forum Dit forum is gebaseerd op Open Source Forum Script miniBB ®
↑ Naar boven