Naar de website Forum
 | Forums | Registreren | Zoeken | Statistieken |
Showroom www.hondacx500.nl Forum / Showroom /   
 

Uitleg en regels Showroom

 
Schrijver CxREW
Admin 
#1 | Geplaatst: 28 okt. 2017 22:31 | Aangepast door: CxREW 
Welkom op het Showroom-forum!
Op het Showroom-forum kun je een foto van je motor in een bericht plaatsen en een verhaal erbij schrijven. De foto wordt automatisch aan de Showroom elders op de website toegevoegd.

Het werkt als volgt
Ga naar het topic van het type motor dat je hebt. Schrijf je bericht in het invoervak onderaan en voeg er een foto (max. 4) aan toe door middel van de link ">> Voeg bestand(en) toe". Als je klaar bent klik je op [Plaats reactie]. Het bericht en de foto worden opgeslagen en op het forum getoond. De eerste foto die je hebt toegevoegd wordt getoond in de Showroom elders op deze website. Zorg er dus voor dat je je mooiste foto als eerste toevoegt.

Paar regels en afspraken
Het Showroom-forum is géén plek om bijv. een compleet bouwverslag neer te zetten want daar hebben we het forum "Projecten" voor. Het gaat alleen om het "eindproduct".

Het Showroom-forum is géén plek om te discussiëren, hoe goed misschien ook bedoeld. Dat soort reacties zal zonder pardon verwijderd worden.

Op het Showroom-forum kun je geen nieuwe topics openen, je kunt alleen berichten plaatsen in de bestaande Showroom-topics per motortype.

De foto die je op het forum publiceert moet door jezelf gemaakt zijn. Er mogen geen copyrights op de foto rusten. Wees je ervan bewust dat op het moment dat je een foto publiceert, de Stichting CX motorVrienden de eigenaar van die foto is geworden. De Stichting CX motorVrienden is bijv. niet verplicht om de foto uit de Showroom te verwijderen als jij dat zou wensen.

De Stichting CX motorVrienden is niet aansprakelijk als een rechthebbende een claim neerlegt voor een geplaatste foto waar copyrights op rusten. De Stichting CX motorVrienden zal de rechthebbende naar jou doorverwijzen.
webmaster (JiMi)

Showroom www.hondacx500.nl Forum / Showroom /
 Uitleg en regels Showroom

Dit onderwerp is gesloten. Je kunt niet meer reageren.

 

Nu online: Gasten - 2
Members - 0
Meeste gebruikers ooit online: 304 [17 okt. 2018 09:46]
Gasten - 303 / Members - 1
 
www.hondacx500.nl Forum Dit forum is gebaseerd op Open Source Forum Script miniBB ®
↑ Naar boven