Naar de website Forum
 | Forums | Registreren | Reactie | Zoeken | Statistieken |
Ritten, tochten en evenementen www.hondacx500.nl Forum / Ritten, tochten en evenementen /   
 

Toertochten September

 
Schrijver dikkezeug
Forum Lid 
#1 | Geplaatst: 2 sept. 2011 22:05 
Hopelijk hebben we in de maand September nog een mooie nazomer en verleent het weer zich nog zeer goed voor een tweetal leuke toertochten.

Er zijn in het weekend van 10-11 september een tweetal toertochten georganiseerd in de regio Oost en Zuid.

Allereerst op Zaterdag 10 September de Veluwe rit:

Een mooie toertocht over de Veluwe met een lengte van ongeveer 140 km.

Verzamelen om 10.00 uur bij tankstation De Haan in Ede.
Om 11.00 uur vertrek, route Wekerom, Garderen en Elspeet. Na ongeveer een uur stoppen we voor een lunchpauze bij de Veluwse Stamtafel, locatie Bud's.

Daarna verder via Kootwijk, Hoenderloo en Dieren, om dan bij De Steeg de Posbank op te rijden. Bij Koepel De Kaap (indien open) of Paviljoen de Posbank is het tijd voor een pauze. Vervolgens de laatste etappe met de enige haarspeldbochten die Nederland rijk is. Het eindpunt is weer De Haan in Ede waar we rond 15.30 uur aankomen.

Voor diegene die er geen genoeg van kunnen krijgen of mischien wat verder in het zuiden wonen is er op Zondag 11 September ook een mooie rit georganiseerd door het prachtige Limburgse landschap:

Als jij een liefhebber bent van kleine en kronkelige weggetjes dan mag je deze rit niet missen. Je zult wegen berijden die de Limburgers zelf nog amper ontdekt hebben en de typische holle weggetjes in het heuvelachtige landschap ontbreken niet in de 100 kilometer durende rit. Naast de vele vergezichten en het meerdere malen overschrijden van de Belgische landsgrens wordt ook Amerikaans grondgebied aangedaan. Een paspoort en groene kaart is voor deze motorrit dan ook een must.

We verzamelen op het buitengoed 'Slavante' te Maastricht. Op zich is het al een uitdaging om deze locatie te vinden op de heuvel langs de Maas en we verwijzen dan ook graag naar de routebeschrijving die staat vermeld op de site www.slavante.nl.. We treffen ons vanaf 10.00 uur boven op de berg bij het buitengoed en vertrekken rond de klok van 11.00 uur.

Deelname is op eigen risico. De organisatie en/of de Stichting Honda Dutch CX V Club kan bij ongeval, van welke aard dan ook, voor, tijdens of na de toertocht op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.
Als het niet gerepareerd is kan je het niet stuk maken.

Ritten, tochten en evenementen www.hondacx500.nl Forum / Ritten, tochten en evenementen /
 Toertochten September

Reactie Klik hier om naar het gequote bericht te gaan

 

 ?
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen hier een bericht plaatsen. Je kunt inloggen of je hier registreren.

 

Nu online: Gasten - 2
Members - 0
Meeste gebruikers ooit online: 374 [7 mei 2020 19:37]
Gasten - 374 / Members - 0
 
www.hondacx500.nl Forum Dit forum is gebaseerd op Open Source Forum Script miniBB ®
↑ Naar boven